divendres, 30 d’agost de 2013

SETMANA 8: Estats Units d'Amèrica

Hello everyone, greetings from the United States of America!

La vuitena setmana del nostre viatge l’hem passat visitant Estats Units. Es tracta del tercer país més poblat del món, ubicat majoritàriament al centre d’Amèrica del Nord.
 La seva bandera és de retxes vermelles i blanques i a més té un rectangle blau amb estrelles. Sabíeu que hi ha una estrella per a cada estat que conforma el país? I el monument més emblemàtic és el de l'Estàtua de la Llibertat.

Fa molts i molts anys, les persones que hi vivien eren de pobles indígenes, però temps després hi van arribar europeus que van quedar a viure allà. És per això que actualment s’hi parla l’anglès, la llengua dels primers europeus que hi van arribar. 

Veieu aquest edifici? És La Casa Blanca, lloc on han viscut els presidents dels Estats Units. Hi han passat personalitats com George Washington, Abraham Lincoln, John F. Kennedy o Bill Clinton. Actualment hi viu el president Obama.


Hem fet diverses manualitats: alguns hem creat una rèplica de la corona i la torxa de l’Estàtua de la Llibertat, mentre que altres hem fet la bandera dels EUA amb pals de polo.
Mireu què ben fet!

De cançons i danses hem vist el breakdance, i també l’estil American Smooth amb la cançó “New York, New York de Frank Sinatra. Ens hauríeu d’haver vist; apuntem maneres de ballarins.
Aquí podeu veure un exemple d'aquest estil:I també us mostrem alguns dels moments de psicomotricitat que hem fet:
Psicomotricitat setm.8 - presentacion imagenes

FINS A LA PROPERA SETMANA!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada